Product

IDUN Minerals Cosmetics

Minerale make-up; IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huidexperts. Het is een fullcolour make-up lijn op basis van, de naam zegt het al, 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. In de praktijk verkopen we o.a. de volgende producten van IDUN Minerals: minerale powders, concealers, blushers, lipsticks, eyeshadows, mascara’s, eye-/brow pencils, kwasten.

De eeuwige jeugd
De merknaam “IDUN” komt van de oude Noorse godin van de eeuwige jeugd. Zij had een mand met gouden magische appels, die zij deelde met andere goden om ze te jong te houden. De verpakkingen zijn voorzien van interpretaties van de godin en deze zijn gemaakt door kunstenaar Patrizia Gucci. 

Ingrediënten IDUN Minerals

  • IJzeroxide: geeft kleur aan de make-up.
  • Titaniumdioxide: de reflecterende werking beschermt de huid tegen schadelijke UV stralen.
  • Mica: zorgt voor een zachte huid en geeft een glanzend effect.
  • Zinc oxide: reflecterende werking en ontstekingsremmend.

    Zinc oxide beschermt de huid tegen irritaties en heeft een kalmerende en verzachtende werking. De lipsticks en lipgloss zijn verrijkt met vitamine E en Nordic Cloudberry, voor een hydraterende werking.

IDUN Minerals synthetische make-up kwasten
De make-up kwasten van IDUN Minerals zijn gemaakt van Taklon, een synthetische haar die nog zachter is als echt haar. Superzacht synthetisch haar, irriteert de gevoelige huid niet, blijft langer mooi en heeft als voordeel hygiënischer te zijn dan echt haar. Natuurlijk haar heeft een onregelmatig oppervlak, waarin poeders, dode huidcellen, bacteriën en meer kunnen ophopen. Een wekelijkse reiniging met een milde zeep is alles wat de kwasten nodig hebben. Kortom een make-up kwast van zeer hoge kwaliteit.

Aanbeveling
IDUN Minerals powder foundation wordt aanbevolen door de Swedish Asthma and Allergy Association. Daarnaast raden veel Zweedse dermatologen IDUN Minerals aan voor vrouwen met een acne- of rosacea huid en met allergieën.

Plan hier direct een afspraak in!

Wilt u meer informatie? Mail ons uw vraag en u krijgt binnen 24 uur antwoord.