Het liefst willen we allemaal een huid die er egaal, soepel en jeugdig uitziet. Maar liefst 80 – 90% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de blootstelling aan de zon; om die reden is het gebruik van zonbescherming van groot belang. Zowel in de zomer- als in de wintermaanden. Maar ook het gebruik van de juiste skincare producten zorgt er voor dat een goed en optimaal blijft functioneren.

Bij huidverbeterende behandelingen houdt het niet alleen in dat je een huid een jeugdigere uitstraling wilt laten geven door rimpels en lijntjes te verminderen. Maar dit kan ook uitermate geschikt worden ingezet
bij acne/jeugdpuistjes, roodheid, bloedvaatjes en pigmentvlekken.

Om een huid te verbeteren zijn er verschillende wegen te bewandelen. Zo kan er bij acne onder andere gebruik worden gemaakt van chemische peelingsMedische microneedling. Bij pigmentvlekken, bloedvaatjes, couperose, ouderdomsvlekken en roodheid wordt juist vaak lasertherapie ingezet, maar ook medische microneedling kan hierbij op lange termijn een uitkomst bieden.

Huidverbetering

Huidverbetering

Wilt u juist gaan voor een resultaat dat fijne lijntjes en rimpeltjes verminderd, dan biedt Huidkliniek Berghuis meerdere behandelmogelijkheden. Chemische peelings, TCA peeling traject, medische microneedling van Skinpen en de juiste huidverbeterende producten zorgen voor een prachtige resultaten.

Huidveroudering is onvermijdelijk proces, maar met de juiste behandelmethodes en producten hoeft het niet ingewikkeld te zijn om je huid te verjongen.

Om uw vragen en wensen te bespreken wordt er altijd voorafgaand een intakegesprek gepland. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar uw huid en samen een behandelplan opgesteld.

Wat kan huidtherapie voor mij betekenen?

Plan hier direct een afspraak in!

Wilt u meer informatie? Mail ons uw vraag en u krijgt binnen 24 uur antwoord.