Medik8

Een merk dat zich bezig houdt met de natuur en het milieu. Met bewezen ingrediënten in optimale concentraties die echt werken!

De Skin Ageing filosofie is simpel en wordt aangeduid met CSA. CSA staat voor: Vitamine C + zonbescherming overdag en vitamine A ’s nachts. Het is klinisch bewezen dat deze eenvoudige strategie alle tekenen van vroegtijdige huidveroudering zichtbaar vermindert. Daarom richten wij onze aandacht op ultieme verfijning van deze strategie waardoor u precies krijgt wat u nodig heeft en wilt, ongelooflijke zichtbare en voelbare resultaten.


Vrij van parfum

Parfumvrij

Vrij van parabenen
Medik8 is 100% parabenenvrij

Diervriendelijk
De onderzoeken en producten worden niet op dieren getest.

Vegan- vriendelijk
Alle Medik8-producten kunnen worden gebruikt door veganisten en bevatten geen dierlijke ingrediënten. 

Wetenschappelijk onderbouwd
Ieder medik8 product bevat een mooie textuur, heerlijke geur en krachtige ingrediënten naast baanbrekende wetenschap.

Gerecycled papier
Alle papieren materialen zijn gemaakt van ofwel 100% gerecycled materiaal (inclusief de brochures) of van FSC- gecertificeerd karton. FSC- gecertificeerd betekent dat het is gekweekt uit een mix van goed beheerde bossen en gerecyclede bronnen.

Allergieën
We zijn ons er zeer van bewust dat sommige van onze klanten specifieke allergieën hebben waar ze op moeten letten. Sommige van deze producten bevatten noten of tarwederivaten en we raden altijd aan de ingrediëntenlijst op het product grondig te controleren als u allergieën heeft. Ingrediëntenlijsten zijn te vinden op onze productpagina’s, evenals onze ingrediëntenwoordenlijst voor meer gedetailleerde beschrijvingen van enkele van onze belangrijkste ingrediënten.

Microbeads-vrij
Vrij van microplastics gebruiken we alleen natuurlijke exfoliërende korrels.

Verbeter de huidgezondheid met Medik8. Op weg naar een egale en stralende huid. De producten en ingrediënten zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen en te vernieuwen.

Wanneer u producten wilt bestellen kan ik dit ook voor u klaar zetten in de praktijk zodat u het snel en makkelijk kunt afhalen. Ook voor persoonlijk advies is het mogelijk een afspraak in te plannen.

Op naar mooie resultaten.

Medik8 Refresh

Bestel hier uw producten!

Wilt u meer informatie? Mail ons uw vraag en u krijgt binnen 24 uur antwoord.