Berghuis

Vergoedingen

Veelal komen de behandelingen binnen de huidtherapeutische zorg geheel of deels in aanmerking voor vergoeding bij uw zorgverzekering. De vergoeding is echter wel afhankelijk van uw afgesloten polis en indicatie.

Als huidkliniek is er een goede samenwerking tussen de huisartsen, medisch specialisten (o.a. oncologen, dermatologen en plastische chirurgen) en andere paramedici (fysiotherapeut, podotherapeut en di├źtist). Indien nodig zullen wij contact opnemen met een van deze disciplines over de voortgang van het behandeltraject.

Om precies te achterhalen van welke vergoeding u gebruik kunt maken wordt er aangeraden zelf contact op te nemen met uw zorgverzekering of de polisvoorwaarden te raadplegen. De meeste behandelingen worden vergoed vanuit uw aanvullende verzekering. Deze vergoedingen verschillen per zorgverzekeraar en het aanvullende pakket dat afgesloten is.

Berghuis

Betaling

De factuur van de behandeling dient u eerst zelf te voldoen, dit kan per pinbetaling. Daarna ontvangt u per mail de factuur waarna deze ingediend kan worden bij uw zorgverzekering. Behandelingen die onder oedeemtherapie vallen worden rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekering.

Wij zijn gecontracteerd met alle zorgverzekeraars, bekijk hier welke zorgverzekeraars.