Ongewenste haargroei kan met twee verschillende behandelmethodes worden aangepakt. Bij donker gepigmenteerd haar heeft het altijd de voorkeur om dit met lasertherapie te behandelen. Dit geeft het snelste en meest effectieve resultaat. Wanneer er voornamelijk lichte witte haren aanwezig zijn is de enige optie elektrische epilatie.

Elektrisch epileren is een tijdrovende behandeling waarbij haar voor haar gewerkt wordt. Tijdens de behandeling wordt een dun steriel wegwerp-naaldje langs de haarschacht in het haarzakje geschoven. Vervolgens zorgt de warmte ervoor dat het haarzakje vernietigt wordt. Hierdoor kunnen de voedingsstoffen in het bloed de haar niet meer bereiken en zal de groei stoppen.
Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of ge√ępileerd worden.
Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het behandelgebied varieert het behandeltraject van enkele maanden tot 1-2 jaar. De periodes tussen de behandelingen door wordt steeds groter.

Elektrisch epileren wordt vooral ingezet bij witte / blonde haren en bij donkere haren zal altijd lasertherapie worden ingezet, dit geeft het snelste resultaat bij ongewenst haar.

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Plan hier direct een afspraak in!

Wilt u meer informatie? Mail ons uw vraag en u krijgt binnen 24 uur antwoord.