Er wordt een breed assortiment aan behandelingen van medisch niveau aangeboden. Dit kan voldoen voor iedereen die voor het eerst een chemische peeling ondergaat, tot huiden die diepgaande behandelingen zoeken met intensievere resultaten.

Het assortiment is zorgvuldig en oplossingsgericht ontwikkeld. Zo kunnen veelvoorkomende huidzorgen worden tegengegaan. Bij een chemische peeling wordt er een vloeistof op de huid aangebracht die één zuur, of een combinatie aan zuren, bevat. De meest gebruikte zuren in deze peelings zijn de melkzuur, salicylzuur, glycolzuur en trichloorazijnzuur (TCA).

 
Ieder zuur heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen, maar alle peelings werken exfoliërend. Dit houdt in dat de huid tijdelijk sneller aan het werk gaat om het natuurlijke afschilferingsproces (lichte schilfers) te stimuleren. Na de peeling zal uw huid waarschijnlijk wat strak aanvoelen en rood kleuren. Binnen 3 dagen kan uw huid gaan vervellen, maar binnen een week zult u een heldere, meer gehydrateerde en egalere tint zien. Ook neemt de ontstekingsreactie en de talgproductie aanzienlijk af bij bijvoorbeeld acne.

In combinatie met de juiste producten voor thuis zal het behandelresultaat sneller worden behaald. Mede doordat thuis ook de juiste skincareroutine wordt ingezet zijn er snellere en verbluffende resultaten haalbaar.

Chemische peeling

Chemische peeling

Chemische peeling

Indicaties

Peelings kunnen worden ingezet bij diverse indicaties:

  • Actieve acne
  • Acnelittekens
  • Rosacea
  • Doffe en vale huiden
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadigde huiden
  • Grove Poriën
  • Anti-age / huidverbetering

Om echt een goed beeld te krijgen wat huidtherapie voor u kan betekenen is het raadzaam een intakegesprek te plannen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek wordt er gekeken naar uw huid, huidtype en uw wensen. Een combinatie van verschillende behandelingen kan wellicht meer resultaat bieden.

De uitgebreide informatiefolder over de TCA peelings vindt u hier.

De meest gebruikte zuren in deze chemische peelings zijn de melkzuur, salicylzuur, glycolzuur en trichloorazijnzuur (TCA). Dit kan bij huiden die voor het eerst een chemische peeling ondergaan, tot huiden die diepgaande behandelingen zoeken met intensievere resultaten. Zo kunnen veelvoorkomende huidzorgen worden tegengegaan.

Plan hier direct een afspraak in!

Wilt u meer informatie? Mail ons uw vraag en u krijgt binnen 24 uur antwoord.